Onze werkwijze

Sterretje of kapotte autoruit?
Maak direct jouw afspraak!

Ruitschade melden

Onze werkwijze ‘Autoruit repareren of vervangen’

Als autoruitspecialist verzorgen wij autoruitreparatie en vervanging voor personenauto’s en bedrijfswagens. We werken voor particulieren en bedrijven, doen dit vakkundig, snel en duurzaam.

1. Intake

Als je een afspraak met ons maakt, spreken we af dat je langskomt of dat wij bij jouw langskomen om de ruitschade te beoordelen of direct te verhelpen.

2. Offerte

Vervolgens kunnen we je vertellen wat de herstelkosten zijn en of het via jouw autoverzekering vergoed wordt of (deels) voor eigen rekening is.

3. Herstelafspraak

Als je akkoord gaat met onze offerte voor het herstel of vervanging dan maken we een afspraak bij ons op de zaak.

4. Oplevering

Als we de autoruit hebben gerepareerd of vervangen kun je jouw auto of bedrijfswagen weer meenemen of ophalen. Bij een ruitvervanging ben je je voertuig een dagdeel of hele dag kwijt en bellen je dit altijd zodra deze weer klaar staat. En dan regelen we natuurlijk vervangend vervoer voor je.

Specialist in kalibratie

De EU heeft besloten om vanaf 2022 alleen nog maar nieuwe personenauto's toe te laten met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Denk daarbij aan een noodremsysteem en rijbaanassistentie.

Dat is de reden dat wij nu al standaard de aanwezig ADAS-systemen kalibreren na het vervangen van een voorruit. Met speciale hoogwaardige kalibratieapparatuur zorgen wij ervoor dat de aanwezige rijhulpsystemen in jouw personenauto of bedrijfswagen na een ruitvervanging ook weer volgens fabrieksinstellingen zijn ingesteld en functioneren. Hierdoor garanderen wij dat je na een ruitvervanging weer veilig aan het verkeer kunt deelnemen.

  • Particulieren & bedrijven
  • Alle merken, alle verzekeraars
  • Snel, vakkundig & glashelder
  • Duurzaam & milieuvriendelijk
058 – 212 55 75 info@autoruitservicefriesland.nl

Ja, ik wil mijn
ruitschade melden.