Over ons

Sterretje of kapotte autoruit?
Maak direct jouw afspraak!

Ruitschade melden

Over ons

Autoruitservice Friesland is specialist op het gebied van autoruitreparatie en vervanging. Dit doen bij personenauto’s en bedrijfswagens. We werken voor particulieren en bedrijven, doen dit vakkundig en zijn duurzaam.

Radjinder Ramautar is de autoruitspecialist voor alle automerken. We werken voor particulieren en bedrijven, leasemaatschappijen, een tal Friese schadeherstelbedrijven, merkdealers en garagebedrijven. Vanuit deze situatie hebben we sinds 2008 een flinke particuliere en zakelijke klantenkring op kunnen bouwen in Friesland.

We hebben onze werkplaats aan de Morseweg 5 in Leeuwarden (bij Autoschade Posthuma) en beschikken daarnaast over twee fraaie bedrijfswagens en een flinke dosis energie en ijver om je iedere dag weer van dienst te kunnen zijn.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend autoruiten die zijn gemaakt volgens de kwaliteitsnormen van de auto-industrie. Dit betekent dat de autoruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de te vervangen ruit. Wij vervangen en repareren elke autoruit ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto of bedrijfswagen.

Mobiele Service

Wij werken veelal vanuit onze vestiging in Leeuwarden, maar wij bieden auto- en dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen en poetsbedrijven onze mobiele service. Na het maken van een afspraak komt een van onze specialisten met de servicewagen op de afgesproken datum en locatie. In overleg nemen we de schade op, spreken van tevoren af wat het kost en wanneer en waar we de ruitschade herstellen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Autoruitservice Friesland draagt een steentje bij om de wereld een beetje mooier en beter te maken. Daarom proberen wij vooral bewust het milieu zoveel mogelijk te ontzien door afval te minimaliseren, klein afval te scheiden, laten autoruiten recyclen en gaan efficiënt om met energieverbruik. Zo leveren wij een bijdrage aan het geluk van mensen, zorgen voor de natuur en een gezonde economie.

Corona

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Wij zijn erop ingesteld om samen het coronavirus maximaal onder controle te houden. Wij attenderen iedereen op de door het RIVM opgestelde richtlijnen. Ook houden we ons als schadeherstelbedrijf aan deze gestelde maatregelen.

Het coronavirus onder controle houden, doen we samen.

De Rijksoverheid heeft heldere instructies opgesteld onder de naam 'Veilig en gezond wonen en werken'. Deze instructie geeft aan welke maatregelen er in Nederland gelden en wat de juiste manier is om met deze maatregelen om te gaan.

Vragen over het coronavirus?

Op de website van de Nederlandse Rijksoverheid kun je alle informatie vinden over het coronavirus.

  • Particulieren & bedrijven
  • Alle merken, alle verzekeraars
  • Snel, vakkundig & glashelder
  • Duurzaam & milieuvriendelijk
058 – 213 51 41 info@autoruitservicefriesland.nl

Ja, ik wil mijn
ruitschade melden.